Justin Bieber VS Robert Green VS Sterling Knight

Siapaa kah BIEBER nih? Awhh, dia cute lah awakk xD . But, now, bukan dia yg bertakhta di hati thoww, sekaranag ROBERT GREEN :) Englandddddddddd ! Goolliieee :) Dia handsome kot, tapi sayang gila haritu dia buat silly mistake, bila dia lepaskan bola USA masuk dlm goal. I SCREAMMMMM ! Its a nightmare tahu tak? Aduhhh -,- Tapi, sebab kehandsomeman dia tuhh, its okay, hes forgiven :)) Orang Malaysiaa tak muka mcm dia , sedihhh !  HAHHHA :)


See see, wink wink. Macho kan? ^-^ HAHA, next JB . Hes cool , voice for sure lah kan, kalau tak mcm mana boleh jadi singerrrrrrr :) HAHA, jidahhhh dekat mira minat gila dekat EN JB ni, yawww ! MEe too, tapi taklahh fanatik macam jidah sayang nih haa kan. Kalau boleh akk pinangkan JB untuk jidahh, I WILL . But, unfortunately, I cant :))

Wink wink againnnnn ! ^-^ BIEBER SAYANG :) )


and Sterling Knight , OH MANN ! I wanna marry him, yaw :))



SIMPLE ? Ahahhaha ^-^
MUSHIMUSHI- BYE :)

2 comments:

  1. tgk tu,, HAHA..
    tiqaa curang,, byk plak tu :p

    ReplyDelete
  2. Awhhhh, sorry I can do nothing !:))

    ReplyDelete